Primer concurs de dibuix nadalenc del Club de Gerents

divendres, 14 de desembre de 2007

El dibuix vencedor va ser triat entre els prop de quatre-cents que es van presentar al concurs

Torrent (09-12-07). Leonor Barreda González, alumna de sisè de primària del col·legi Mare Sagrament de Torrent, ha estat la guanyadora del primer concurs de dibuix nadalenc que organitza el Club de Gerents per a promocionar el comerç de Torrent.

L'obra de Leonor Barreda ha estat triada pels membres del jurat entre els prop de quatre-cents dibuixos que s'han presentat al concurs, en el qual participaven els alumnes de cinquè i sisè de primària -amb edats compreses entre els onze i dotze anys- de tots els col·legis de la ciutat, tant públics com privats i concertats. El dibuix premiat serà la imatge de la postal de Nadal del Club de Gerents i estarà exposat en els establiments adherits a l'associació. Així mateix, la guanyadora, acompanyada d'unes amigues, desfilarà en la Cavalcada de Reis al costat del Club de Gerents. A més, la vencedora del concurs també es durà un xec de 300 euros per a gastar-lo en els establiments socis del Club de Gerents. Així mateix, el Club de Gerents farà una selecció dels quatre-cents dibuixos que han participat en el concurs i es repartiran per tot el municipi perquè siguen exposats en els comerços associats.

El primer concurs de dibuix s'enquadra dins de les activitats que ha programat el Club de Gerents per a aquesta campanya de Nadal i pretenia que els més joves plasmaren sobre el paper quin és la seua idea de com és anar de compres per la seua ciutat i quin és la millor forma de promocionar el comerç a Torrent.

Gabinet de premsa Club de Gerents

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Sin querer desmerecer en absoluto el dibujo presentado por esta niña. Me gustaria indicar, que es curioso como la hija de un funcionario de nuestro Ayuntamientoes agraciada con el primer premio del primer concurso de dibujo de Navidad, le corresponde a una niña que ¡casualidades de la vida! es hija además de la persona que organiza la cabalgata de Reyes. Y con este premio merecidísimo puede también desfilar en la cabalgata. Enhorabuena Leonor, seguramente cuatrocientas niñas no tendrán ese privilegio.