El jutjat s'ubica en un baix en la Plaça Llibertat habilitat als efectes, evidenciant la manca d'un Palau de Justícia en condicions per a Torrent
L'Alcaldessa de Torrent, Mª José Català, va inaugurar el jutjat junt a la secretària autonòmica de Justícia, Patricia Montagud
Gabinet de Comunicació Aj.Torrent, 28/12/07 - Torrent compta des d'avui amb un jutjat específic de Violència sobre la Dona, que atendrà a les localitats d'Alaquàs, Aldaia, Paiporta, Picanya i Torrent, el que suposa una població de prop de 165.000 habitants.
L'alcaldessa de Torrent, Mª José Català, ha estat l'encarregada d'inaugurar les instal·lacions al costat de la secretària autonòmica de Justícia, Patrícia Montagud. A més, també ha estat present el president del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, Juan Luis de la Rúa.
El nou jutjat de violència sobre la dona es troba situat en la plaça de la Llibertat, 14, a tan sols uns metres de la resta de jutjats de la ciutat. Les instal·lacions compten amb una sala de vistes, així com una Sala de Consultes Professionals, a més dels despatxos propis del fiscal, secretari i jutge.
Aquest jutjat era molt necessari en la zona i la millor prova d'això és que en el seu primer dia de funcionament ja estaven treballant en tres expedients oberts i tramitant una ordre d'allunyament.
“Hui estem contents per aquest important servei que entra en funcionament i que atendrà a diferents localitats. Volguera destacar la col·laboració entre les dues administracions per a posar en funcionament aquest jutjat en tan sols dos mesos, des que va ser autoritzat pel govern central. La col·laboració és l'únic camí per a assolir millors serveis per als ciutadans”, ha explicat l'alcaldessa de Torrent, Mª José Català.
“Hui donem un pas més en una infraestructura que va a ajudar en la lluita contra la xacra social que suposa la violència de gènere, i que ha anat creixent en els últims anys”, ha afegit Català.
“Volem donar un servei proper a la víctima, per això des de les administracions públiques engegarem les iniciatives que siguen necessàries per a lluitar contra la violència de gènere. El jutjat que avui entra en funcionament a Torrent és un complement a l'oficina d'atenció a les víctimes del delicte i a l'instant de trobada familiar que ja existeixen en la ciutat”, ha explicat la secretària autonòmica de Justícia, Patrícia Montagud.
El jutjat de Violència sobre la Dona inaugurat a Torrent s'uneix a uns altres que han entrat en funcionament a la Comunitat Valenciana, a Paterna, Dènia, Oriola i Benidorm.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

VIVAAAAAAAAAAAA. LA MARQUESONA, ESTA ES CAPAZ DE APROPIARSELO TODO