Ni actuen ni deixen que actuem.
Gozalvo: "El silenci ha estat l'única resposta que hem obtingut de la Confederació depenent del Ministeri de Medi ambient. Fins i tot hem arribat a demanar fer-nos càrrecs de les millores en el jaç del barranc i tampoc no ens han donat autorització”.
El regidor de Medi Ambient ha remès fins a quatre escrits a la Confederació demanant la seua actuació en el tram del barranc al costat del Xenillet
Gabinet Comunicació Aj.Torrent, 26/12/2007 - El nou equip de govern de l'Ajuntament de Torrent duu des que va prendre possessió aquest estiu reclamant a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) la neteja del barranc de Xiva al seu pas per la ciutat i en concret en el tram al costat del barri del Xenillet.

Fins a quatre escrits ha remès la regidoria de Medi ambient des d'aquest estiu a la Confederació Hidrogràfica, depenent del Ministeri de Medi ambient (PSOE), perquè es netege el barranc de Xiva al seu pas per la ciutat. L'Ajuntament de Torrent ha exigit a aquest organisme una actuació que frene la deterioració i ha recordat que la competència del jaç del barranc és de la Confederació i és ella qui ha de prendre mesures per a solucionar la situació d'abandó que presenta.

El govern local ha iniciat un pla integral de millora del barri del Xenillet on una de les actuacions més urgents és la neteja del barranc així com el seu clos per a evitar en èpoques de fortes pluges puguen produir-se incidents per l'acumulació d'abocaments en el jaç del barranc. Des de fa sis mesos que el PP va arribar a l'ajuntament és està una de les actuacions que més preocupa a l'actual equip de govern i per això ha sol·licitat en reiterades ocasions a la Confederació Hidrogràfica mesures urgents per a acabar amb l'abandó del barranc.

El regidor de Medi ambient, José Gozalvo, va explicar ahir que “s'han remès quatre escrits a la Confederació i el silenci ha estat l'única resposta que hem obtingut d'aquest organisme depenent del Ministeri de Medi ambient. Fins i tot en un dels escrits demanem fer-nos càrrecs de millores en el jaç del barranc i tampoc ens han donat autorització”. En un dels escrits dirigits per Medi ambient a la Confederació es demana la neteja d'una zona on s'acumula l'aigua i que provoca la proliferació de mosquits durant l'estiu.
Davant aquesta situació, l'Ajuntament de Torrent va a sol·licitar en els pròxims dies una reunió urgent amb els responsables de la Confederació Hidrogràfica per a cercar una resposta positiva que faça possible la neteja del barranc com més prompte millor. D'aquesta manera, es podrà actuar amb major rapidesa i eficàcia per a evitar que seguisca degradant-se la imatge del barri.

Un pla integral per al barri. Amb l'arribada al govern de Torrent del PP es començà a treballar per engegar un pla integral de millora de tota la barriada del Xenillet. Entre les actuacions realitzades per l'actual govern en el barri del Xenillet es troba la retirada de més de 30 vehicles abandonats en els carrers de la barriada, l'increment efectiu del servei de neteja de carrers i jardins, i l'augment de la dotació de Policia Local per a patrullar els seus carrers. Un barri més net i segur són els pilars d'aquest pla municipal que també incrementa l'atenció des de Benestar Social.
Entre les actuacions realitzades en els últims mesos destaca l'eliminació dels grans testos que es trobaven destrossats en el carrer i d'aquesta manera s'ha aconseguit augmentar les places d'aparcament en els diferents carrers de la barriada. Aquesta actuació ha millorat la imatge del barri igual que l'increment de neteja dels carrers.
També des del departament de Medi ambient s'ha incrementat la vigilància en tot el perímetre del barranc per a evitar nous abocaments.
+Info:
El PSOE denuncia la deixadesa en Ciutat Jardí

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El impresentable,últimmamente se dedica en el Xenillet a las basuras del barranco, junto con su amigo el Cojo Manteca, para hacer fotos. Lo más gracioso del todo, ya que con esta gente te ries por lo inútil que son, es que el barranco es competencia de la Confederación Hidográfica del Jucar, organismo que depende del Ministerio de Medio Ambiente de Cristina Norbona, socialista como ellos. Paradoja, por que no insisten también ellos a sus correligionarios para que les limpien el barranco, y no pongan travas a Gobierno Municipal de Torrent, que el del PP no les hacen ni caso; luego dicen aquello de la colaboración entre adiminstraciones de distinto signo político, y luego pongo palos en las ruedas los otros. Así son los sociatas, predican una cosa y hacel otra.

Anònim ha dit...

EL CONCEJALITO ESTE, SI "EL CAPRICHITO DE LAS NENAS", ¿PERO ES QUE ALGUIEN CREE QUE SEPA NI DE LO QUE HABLA?

Anònim ha dit...

AL PRIMERO DE LOS COMENTARIOS:
TU A PARTE DE PERTENECER A LA DERECHONA MÁS RANCIA, PARECES IDIOTA, NO MEJOR DICHO: LO ERES.
ATREVERTE A DECIR QUE NO HAY COLABORACIÓN ENTRE LAS INSTITUCIONES, CUANDO ESE PARTIDO AL QUE TANTO DEFIENDES SE HA PASADO VENTI TANTOS AÑOS ASANDO DE LOS TORRENTINOS POR QUE AQUÍ GOBERNABA LA IZQUIERDA ES DE TARADITOS.
HAZTELO MIRAR, QUE TU ENFERMEDAD PARECE GRAVE

Anònim ha dit...

No sé si veinte tantos años, pués estuvo Lerma, pero cómo si nada. Lo qué está claro, es que si se ha invertido, que pasa con el Auditorio, que pasa con la Estación nueva, que pasa con el Parc Central ( que al final costó un euf, a saber por qué?). En todos los casos, la Generalitat y la Diputación gobernadas por el PP han invertido y participado, aunque el Rochano decía había sido él el que habia invertido en Torrent. Los últimos 4 años, han sido de enfrentamientos de Bresó con la Generalitat, sin buscar colaboración alguna, y así no hay forma de colaborar.Que pasa con el PSOE-Madrid, que nos niega hasta el agua a Valencia, y muchos capullos sociatas valencianos encima contentos.

No hablemos del PSPV-Torrent, por qué lo que queda es la IZQUIERDONA dinosáurica y más rancia de toda la provincia.