Veiga: “el PP ha fet que el deute municipal s'incremente enormement en molt poc temps”

dissabte, 22 de desembre de 2007

El portaveu socialista en Torrent, José Veiga ha insistit que "si al llarg d'estos anys hi ha hagut alguna conducta delictiva en el govern de la ciutat, que la duguen als jutjats; però si no és així, que deixen ja de crear dubtes respecte a l'etapa socialista per tal d'amagar la ineficàcia popular"


El PSOE de Torrent desmentix les paraules del govern municipal del PP sobre el deute de l'Ajuntament

Per a Veiga, el lema popular de "més serveis, menys impostos" pot acabar transformant-se en "menys serveis, més deute"

El Grup Municipal Socialista de l'Ajuntament de Torrent desmenteix les paraules alarmistes del govern municipal del PP sobre el deute municipal. Per al portaveu municipal socialista, José Veiga, “el Partit Socialista ha governat amb eficàcia l'ajuntament de Torrent, i l'ajuntament ha funcionat amb normalitat; els proveïdors han cobrat puntualment, s'han fet inversions per a tots i el món associatiu local ha tingut accés a importants ajudes econòmiques per part del municipi”.

Veiga pensa que el PP vol desviar l'atenció dels torrentins, ocultant la seua pròpia incapacitat per a governar amb un suposat deute del govern anterior que, en qualsevol cas, estaria dins dels límits establits per la legalitat. La llei estableix que els municipis poden arribar a un endeutament no superior al 110% del pressupost anual del consistori (el pressupost de Torrent en 2007 va ascendir a 77,4 milions d'euros): “Si el govern municipal del PP vol vore deutes grans, que mire la de l'ajuntament de València, que ja supera àmpliament el límit legal establit per als ajuntaments, segons la Llei Reguladora d'Hisendes Locals”, ha afegit el portaveu.

El portaveu socialista insisteix que “si al llarg d'aquests anys hi ha hagut alguna conducta delictiva en el govern de la ciutat, que la duguen als jutjats; però si no és així, que deixen ja de repetir la mateixa monserga: el partit socialista va governar amb eficàcia, transparència i honradesa, i el PP ha de demostrar encara si sap governar”.
A més, Veiga afirma que “és totalment lògic que el pressupost de 2007 estiguera compromès; cada regidoria disposava d'una quantitat de diners per a portar a terme els projectes de la ciutat al llarg de l'any, i això suposava un compromís adquirit. A més, quan es va produir el traspàs de poders, havia partides que encara estaven sense executar, però ells les van eliminar per a suprimir una taxa que, de tota manera, els veïns de Torrent hauríem de tornar a pagar”.

“Si han d'aplicar un pla de sanejament, que ho facen. Ells van prometre més serveis i menys impostos, i d'entrada, ja han retallat recursos de seguretat, d'educació, de cultura i d'altres partides socials. Començar a governar prescindint d'uns ingressos de més de dos milions d'euros no és de sentit comú, i ara tracten de responsabilitzar al govern anterior, quan la seua lleugeresa ha fet que el deute municipal s'incremente enormement en molt poc temps”.
Veiga conclou dient que “l'herència que el PSOE ha deixat és una ciutat excel·lent, oberta i participativa, amb dotacions públiques envejables i amb una mirada optimista al futur. Els nostres veïns estan satisfets de la qualitat de vida que es gaudix a Torrent, i l'obligació dels nous governants és treballar per la ciutat i deixar-se ja d'enredrar”.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

si senyoret, per culpa del Pp hem pasat del superavit que ens ha deixat Ros i Breso, a 9 milions d´euros de deuda... Hui es 28 de decembre jajajaja, senyor Veiga a vore cuan asumix la mala gestió economica en l´ajuntament de Torrent, els ultims 28 anys

Anònim ha dit...

desde luego estoy socialistas o estan locos o se lo montan bien. ¿como se atreven a decir tal semejante barbaridad?
menos mal que no hemos caido en sus manos

Ramón Pacheco ha dit...

Un placer conocerte personalmente. Un abrazo y feliz navidad.

Anònim ha dit...

Lo nunca visto, pero se puede decir tremenda majaderia. Un político que se precie de ser portavoz y posible alternativa, no puede decir estas cosas, salvo que no esté en su sano juicio. Ya se ve que están todos en plan histéricas por haber perdido, pero de eso a decir mamarrachadas hay un abismo.

Anònim ha dit...

Mos volen fer creure que un burro vola. Pero si el ministeri de hacienda no els aprobaba el presupost perque tenien massa deudes!!!

Anònim ha dit...

El Sr. Veiga fué uno de los fogoneros después de la derrota electoral. Todo con paciencia y tiempo se puede recomponer, y este Sr. Veiga que reta con chulería, a ver si le va caer a él el garrotazo, pués Fresolín ya no tiene ningún atractivo para meterle el marrón, que se lo habrán ganado a pulso

Anònim ha dit...

AL ÚLTIMO: SE LO VAS A DAR TU EL GARROTAZO, CHULITO, HABER SI TE LO VAN A DAR A TI

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

PSOE el MEJOR!!!!!!!!!!!!!!

Q asco dan los del PP tioo!

VIVA el PSOE!!!!!!!!!!!!!!!!