50 alumnes de la Marxadella protesten a Paterna

dimarts, 22 de gener de 2008

Segons publica LAS PROVINCIAS, els estudiants reclamen tornar al seu centre original
Els alumnes de l'institut la Marxadella de Torrent, que duen tres anys estudiant en unes aules cedides a Paterna, es van saltar les classes ahir a la tarda per a manifestar-se i demanar tornar al seu edifici d'origen.
Van decidir fer una SENTADA "per la nostra situació ja que a causa dels enganys, a la falta d'informació, a l'abandó que ens té sotmesa l'Administració i a les seues mentides, seguim a Paterna".
La manifestació que tenien prevista va ser suspesa al mancar de permís i ser advertits per la policia que els multarien. Aquests alumnes pensaven que al desembre s'anaven a traslladar a unes aules prefabricades instal·lades en un solar contigu al centre La Marxadella de Torrent. Llavors la Conselleria d'Educació estava realitzant les últimes cates en el vell edifici per a conèixer quin és l'estat en el qual es troba i saber si finalment serà demolit, al costat dels tallers i els edificis annexos, que sí desapareixeran.
En el moment que es traslladen els alumnes de Secundària a les aules prefabricades, regressaran al centre els més de 200 estudiants d'Imatge i So que van ser reubicats de forma provisional a Paterna. Però les vacances de Nadal van passar i encara romanen allà, i els únics que continuen en l'edifici de la Marxadella són els d'Automoció i Electricitat.
Més info: ací, ací i ací

2 comentaris:

Anònim ha dit...

que desidia, hay en la Marxadella, desde hace más de 20 años, ahora parecia que se iba a rehabilitar el antiguo edificio y yo no sé en que estan pensando y mientras lo piensan nuestros chicos se tienen que ir a Paterna, que desverguenza el anterior y el que está ahora, en el Auntamiento.

Anònim ha dit...

si el que el pp lo hace todo de PP-PM, si vean en lo que a traspaso de comptencias en educación se refiere. nos tienen más tiraos que una colilla.