El Bloc demana informe sobre les infraccions urbanístiques

dimarts, 15 de gener de 2008

Oficina de Premsa del BLOC de Torrent, 15 de gener de 2008.

El BLOC de Torrent ha demanat per Registre d'Entrada de l'Ajuntament un informe sobre les infraccions urbanístiques detectades per la regidoria municipal, corresponent al darrer any 2007 i fins al dia d'hui. Beguer també recordarà aquest fet en la Comissió d'Urbanisme corresponent.

En paraules del Regidor de la formació nacionalista, els ciutadans i empreses que paguen religiosament els seus impostos i llicències tenen dret a saber si l'Ajuntament actua habitualment d'ofici quan es produïx alguna infracció per tal de corregir-les o si sols s'actua mitjançant denúncia dels ciutadans.

El cas té precedents en les nombroses queixes de ciutadans davant obres sobre les quals s'ha sabut que no tenien llicència i també en casos on hi ha hagut apropiació de sòl públic per part d'alguns particulars.

Segons Beguer no es tracta d'incrementar la pressió sobre el sector sinó de respectar als ciutadans que complixen amb la legalitat, sent tots per igual, i de protegir el patrimoni municipal del sòl, sobretot en paratges naturals com poden ser el Vedat, la Perenxisa, la Marxadella, i també en edificis amb diferents graus de protecció del terme municipal.

La proposta ha sigut presentada hui dia 15 de gener de 2008, i l'objectiu és no crear agravis comparatius entre els veïns, ni precedents d'impunitat urbanística, atés que segons Beguer el 99% dels ciutadans complixen amb la legalitat i paguen les corresponents llicències i impostos.