El PP té la fórmula

divendres, 25 de gener del 2008

Si alguna cosa ningú no podrà discutir és el perfecte engranatge que té en totes les seues peces el PP com a partit de masses d'èxit. El seu missatge és clar, directe, senzill, compacte i troba una gran massa social permeable.

Idees clares, com diu el seu lema. A València molta gent identifica el PP com a partit que lluita per l'aigua de l'Ebre, anticatalanista, solidari d'una idea nacional d'Espanya i que aposta en economia per un sector turístic fort recolzat pel que s'han vingut a denominar grans esdeveniments (i no gens radical en temes de defensa mediambiental).

Es poden discutir cadascuna de les seues polítiques, de fet jo podria estendre'm, però no podem negar que han trobat una fórmula d'èxit electoral que els ha permès tindre la més àmplia majoria absoluta en la Generalitat, després de 12 anys de govern, a més de governar pràcticament tots els ajuntaments importants i les tres diputacions.

Un dels ingredients d'aquest èxit, introduït magistralment amb molta polèmica en les passades eleccions, fou la disputa d'un Gran Premi urbà de Fórmula 1 pels carrers de València, supeditat pel patró de la competició a una victòria de Camps en les eleccions (després va desdir-se, però el missatge ja estava captat). L'Alonsomania que es viu pertot arreu era un valor que no podia desaprofitar-se

Vistos els magnífics resultats, no ens pot estranyar que la segona ciutat popular de la província, que a més ja estava vinculada prèviament al món del motor, tinga la seua pròpia exhibició d'este esport sobre rodes.

En una exclusiva de la periodista Isabel Olmos per a Levante, se'ns desvela que Torrent tindrà el seu propi circuit urbà per a una exhibició de Fórmula en poc més d'una setmana en un circuit urbà. Segons va avançar ahir l'alcaldessa, M.ª José Català, l'ajuntament -en col·laboració amb GTA Motor i el conegut motociclista local Manuel Champi Hereros- ha organitzat una exhibició de Fórmula 3 per l'avinguda del País Valencià sota el lema Torrent és la fòrmula.

La cita serà el pròxim dia 3 de febrer, quan la capital de l'Horta Sud es vesteix de gal·la per a celebrar la seua tradicional i multitudinària festivitat de Sant Blai (que enguany anticipe que pot ser més multitudinària que mai). L'escuderia valenciana juntament amb la Formació Motociclista Torrent que dirigeix el campió del món de 80cc. organitzaran una matinal de motor en la qual els aficionats podran contemplar una exhibició de karts, motos i els potents monoplaces de Fórmula 3. El traçat discorrerà per un tram barrat de l'avinguda del País Valencià i abans de l'espectacle tots els aficionats presents podran obtenir fotos, autògrafs i objectes de merchandising d'ambdues escuderies.

Segons el programa inicial, l'obertura de l'exposició de vehicles es produirà sobre les 10 hores i, després dels parlaments de les 12, es portarà a terme una gran desfilada de pilots en descapotables. Serà a partir de les 13 hores quan es produïsca l'exhibició en el circuit urbà, al que només es podrà accedir mitjançant la corresponent acreditació de seguretat.

És a dir, no em negaran que l'eficàcia política la controla el partit conservador a la perfecció, com hem dit al principi, el PP té la fórmula.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

muy bueno, el video, éso desdice a los que creen que el blog está comprao, PP., mentirosos, con Valencia, con Torrent, y con la Nación en el 14-M.

Anònim ha dit...

Muy bueno el artículo.
Eso circo, enterese, eso es lo que ofrece el Pp

Anònim ha dit...

Home pos no és per res, pero d'exclusiva de la meua amiga Isabel res de res, perque a principi d'any ja anunciàrem a la nostra publicació:

http://lesclafit.blogspot.com/2008/01/serem-subseu-de-frmula-guan.html

pero vaig més enllà, si no ho tenien pensat, això és un plagi com un piano de gran. ¿a qui hem de reclamar els drets d'autor?

Anònim ha dit...

d'exclusiva res, en el desdejuni en els mitxos ja ho va anunciar la diputada alcaldesa

Anònim ha dit...

un articul en una visió molt especial

Anònim ha dit...

ampado ¿tas fumao un porro?

Anònim ha dit...

Quina vergonya

Anònim ha dit...

visca eltorrenti.com

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

visca eltorrenti.com y que torne, ya esta be de mamons

Catarroja Blog ha dit...

Felicitats per l'article. Ocasions com esta, es tenen poques...

Salut!

Anònim ha dit...

Estimat Toni, t'enrecordes quan des de la pàgina del totpoderós JCS s'amenaçava i es criticava els blogs de Torrent? Mira com canvien les coses, que ara no paren d'entrar ací a insultar i a fer publicitat indirecta del torrentí, una web acabada que ja no té ni fotos i podríem titular El pseudoblog de Sancho Panza.
A vore quan ens tornem a trobar... he tingut certa enveja per l'article que li feres a Català, quan em vas conèixer a mi no em tractares tan bé des del blog :D

Anònim ha dit...

No a los hipócritas, mentiroso, majadero, e insultante página, a la sigue adherido el galeno rocinante.

Anònim ha dit...

VOMITIVO

Anònim ha dit...

Vomitivo y vergonzoso es copiar los diseños de un particular, y apropiarselos como si fueran de él, me refiero a Carlos Haro,(gran diseñador), con cara muy dura, a quien corresponda.