El PSOE de Torrent visita als immigrants temporers

dilluns, 7 de gener de 2008

Una nodrida representació dels socialistes de Torrent ha visitat als immigrants temporers instal·lats des del passat mes de novembre en una parcel·la municipal situada en el polígon Mas del Jutge. Aquest grup d'immigrants legals es troba treballant en la recollida de la taronja, que finalitzarà en el mes de març.
El portaveu del Grup Municipal Socialista, juntament amb un ampli nombre de regidors del partit, com Maricruz Nieto i Ramon Pacheco, s'han acostat a les instal·lacions per a comprovar l'estat en el qual es troben aquests treballadors. Els representants socialistes han xarrat amb els temporers i s'han interessat per l'estat en el qual aquests es troben. També s'han repartit regals entre els treballadors. De forma immediata, se'ls instal·larà una antena parabòlica perquè puguen sintonitzar cadenes africanes.
La visita es produeix després que el Grup Municipal Socialista manifestara el seu suport al conveni de col·laboració signat per l'Ajuntament de Torrent, a petició de la conselleria de Benestar Social i de la Unió de Llauradors i Ramaders, mitjançant el qual es va cedir una parcel·la municipal per a la instal·lació d'aquest allotjament temporal.
El portaveu del grup socialista, Pepe Veiga, ha expressat el seu interès per conèixer de primera mà en quines condicions es troben els treballadors temporers. Per a Veiga, “és fonamental que aquests treballadors senten el suport i visquen en les millors condicions. Des del Grup Socialista seguirem donant suport a qualsevol iniciativa que ajude a dignificar les condicions de vida dels immigrants temporers. Entre tots hem d'aconseguir que aquests treballadors se senten recolzats, ja que ja és molt dur estar tan lluny de la família en aquests dies tan assenyalats”.

1 comentaris:

catalunya.ffw ha dit...

Immigració: 3 mentides/3 veritats

http://catalunyafastforward.blogspot.com/2007/11/immigraci-3-mentides-3-veritats.html