Lola Roch: "Veiga confon els interessos dels torrentins amb els d'una empresa que ell afavoria en el passat" "L'augment dels alumnes inscrits enguany és una mostra de la millora del servei"

Gabinet de Comunicació Aj.Torrent, 03/01/08 - La Delegació d'Educació de l'Ajuntament de Torrent ha avaluat el funcionament del primer trimestre de L'escola matinera, un servei que ofereix als pares la possibilitat de deixar als seus fills en els centres educatius a les set del matí. “L'escola matinera ha estat un èxit en aquest primer trimestre, augmentant l'alumnat pel que fa a l'any anterior i millorant en qualitat i en prestació. És un servei públic que advoca per la conciliació familiar i des de l'equip de govern hem volgut donar-lo suport i millorar-lo”, ha declarat la delegada d'educació Lola Roch.
L'escola matinera és un servei que ofereix als pares de Torrent la possibilitat de deixar a primera hora del matí als xiquets, afavorint d'aquesta forma la conciliació familiar i el treball d'ambdós, atès que moltes famílies es troben amb la problemàtica de no poder compaginar l'horari escolar amb l'horari laboral.
Per altra banda, l'Ajuntament també ofereix el servei de l'Escola de Nadal, perquè els xiquets i xiquetes puguen romandre en el centre educatiu fins al migdia durant les dates nadalenques, realitzant activitats lúdiques de tot tipus. Aquest servei també ha estat ben acollit entre els torrentins, ja que els permet compaginar l'horari laboral amb les vacances de Nadal que els xiquets tenen. “L'Ajuntament ha oferit aquest curs el mateix servei que l'any passat. Els pares han valorat aquesta possibilitat i han decidit en funció de les seues necessitats familiars. És un servei municipal que ofereix l'Ajuntament i que està al servei de qui ho necessite”, ha assenyalat Lola Roch, regidora d'educació. Sant Pasqual, Antonio Machado i El Molí; tres centres que abasten i donen cobertura a tot el nucli urbà, ja que cadascun es troba situat en una part de la localitat.
Aquest curs escolar el nombre d'alumnes de L'escola matinera ha augmentat considerablement situant-se en 200 els xiquets i xiquetes que fan ús d'aquest servei. “Considerem que amb la nova contractació es milloraria el servei i els ciutadans han respost. Estan d'acord ja que s'ha incrementat el nombre d'alumnes”, ha declarat la regidora d'Educació, Lola Roch. “No obstant això, des de les files socialistes no ho veuen així i critiquen sense fonament una nova contractació que ha millorat en qualitat i eficiència el servei. Açò demostra un interès desmesurat pel senyor Veiga que continuara aquesta empresa i així ho va manifestar. Les declaracions referent a això són fruit del compromís que tenien amb l'empresa i de la contrarietat que li ha suposat que l'Ajuntament no renovara la seua contractació”, ha assenyalat Lola Roch. “Les suposades queixes que el portaveu socialista argumenta són tan sol de l'empresa a la qual l'afavoria durant la seua etapa com regidor d'educació i confon els interessos de la majoria dels torrentins, que tan solament fa sis mesos li van donar l'esquena al projecte que pretén liderar. En qualsevol cas, entenc que la frustració del senyor Veiga per no haver estat capaç de resoldre els problemes educatius de la ciutat, que l'equip de govern actual està resolent en tan sol sis mesos”, ha afirmat la delegada d'educació. La regidora d'educació, Lola Roch, ha finalitzat desitjant-li al portaveu socialista “un feliç 2008 i que els Reis Mags li deixen enguany humilitat, eficàcia i capacitat de lideratge en el seu grup polític”, ha finalitzat Lola Roch.