L'alcaldessa de Torrent fa lliurament de les beques a esportistes d'elit

dissabte, 26 de gener del 2008

Huit atletes i un tennista van rebre l'ajuda que la Fundació Esportiva Municipal concedeix als esportistes d'elit o promoció
GDC Torrent, 25/01/08 - L'alcaldessa de Torrent, Mª José Català, juntament amb el delegat d'esports, Miguel Monterde, van lliurar anit les ajudes destinades a esportistes d'elit o promoció del 2007.
Cada any, la Fundació Esportiva Municipal de Torrent concedeix beques per a aquells esportistes d'elit o promoció, menors de 18 anys i nascuts o residents en el municipi. En total es va fer lliurament de nou ajudes, les quals van ser destinades a huit atletes i a un tennista.
L'acte es va portar a terme en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Torrent, on l'alcaldessa va tenir paraules d'ànim i alè per als esportistes. “Vosaltres sou el millor exemple per a la joventut de hui dia, ja que alimenteu cada dia valors d'esforç, de superació, de companyerisme, de competitivitat, d'entrega…
Per a mi és un plaer ser alcaldessa d'una ciutat que compta amb esportistes joves com vosaltres. El vostre esforç constant s'ha de reconèixer i heu de promocionar-vos i dir-li al món que Torrent compta amb esportistes importants. Us convide que en cada campionat, en cada competició dugueu el nom de Torrent en el vostre cor, ja que cada triomf vostre és un èxit per a Torrent”.