Els mitjans de comunicació afins al PP tracten de desviar les culpes exclusivament cap al govern Zapatero (vore Las Provincias)

Vicent Beguer, portaveu del BLOC, afirma que les errades massives en el procés de valoració col·lectiva que afecten al futur IBI, denoten la falta de previsió i professionalitat per part dels organismes encarregats de la seua gestió, en concret de l'oficina del cadastre i de l'equip de Govern de l'Ajuntament de Torrent.
En concret, la valoració de les places d'aparcament han sofert una errada massiva en el valor de repercussió de zona (€/m), multiplicant entre 6 i 7 el seu valor real. S'han imputat els mateixos valors per metre quadrat a les vivendes que a places de garatge, amb la qual cosa el valor d'aquestes últimes són desproporcionats.
L'Edil nacionalista tampoc entén que l'oficina provisional habilitada per a aquestes qüestions estiga oberta sols fins al 8 de febrer quan el termini de notificació s'esté al 29 febrer, de fet, a dia de hui, una gran part de torrentins encara no han rebudes les esmentades notificacions.
També, parlant de les notificacions, afirmà que és intolerable que en una població com Torrent l'oficina de correus estiga col·lapsada tota la setmana per culpa del curt termini de notificació, que provoca l'afluència de centenars de veïns en aquestes instal·lacions per tal de replegar-les. Llargues cues que impedeixen el normal funcionament d'aquest servei públic tan important.
Per a Beguer, a més de l'excessiu import del futur IBI, que en alguns casos han arribat a pujades del 80%, ara s'afegix la mala gestió de la informació pública al ciutadà i la prompta retirada de l'oficina d'informació cadastral. La millora de la gestió pública ha de fer-se amb fets, no a corre-cuita i amb una falta total d'atenció al ciutadà.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Cada dia tinc més clar que fa faltas una veu pròpia valenciana que no faja seguidisme de Madrid (Génova o Ferraz)
Anim al bloc!!!!

Anònim ha dit...

Home mira que bé, ni chicha ni llimomá, tod lo contrari. Aixina cuansevol ¡

Anònim ha dit...

Si, fa falta un veu netament valenciana que supere d´una volta el maniqueisme PP-PSOE mire pels interessos dels d´ací. Tant a valencia com a Madrid, tant uns com altres han manat i ningú ha mirat per nosaltre. Jo confie que Isaura traga l´escó.

Anònim ha dit...

Jo també confié en Isaura, para que traga el escó, perque al Psoe - PP, ja se les ha vist masa el plumero.

Anònim ha dit...

El únic maniqueisme es el dels sosiatas.