Inici de la campanya electoral a Torrent

dilluns, 25 de febrer de 2008

BLOC-INICIATIVA-VERDS

El dijous a les 21.30 hores el col·lectiu d'esquerres i valencianista va celebrar un sopar a la seu de TORRENT del Carrer Hernández Malillos cantonada Sedaví (front col·legi Lope de Vega).
A les 24:00 hores, tot seguit, van fer l'inici de campanya amb l'enganxada de cartells tradicional.


La cap de llista manté activament un blog a Internet.


PSOE

L'Agrupació Local del PSPV-PSOE Torrent es troba a la Plaça de la Llibertat, 6B.
Levante-EMV parla d'una baralla en l'inici de campanya, que els socialistes neguen.

Els socialistes de Torrent iniciaren dijous la campanya electoral. A les 21.30 hores se celebrà un sopar en l'Agrupació Local, després de la qual, a les 00.00 hores, donà començament la campanya per a les eleccions generals. Militants i simpatitzants socialistes col·locaren la primera pancarta en la Plaça de la Llibertat.

Segons l'article d'Isabel Olmos a Levante, la tensió que es viu al si de l'agrupació per l'enfrontament intern entre els afins al secretari general, José Veiga, i els crítics a la seua gestió es va desbordar en la primera nit de pegada de cartells amb la baralla entre l'edil Jesús Fargallo i l'exsecretari general de Joventuts Socialistes de la localitat, Fernando Vargas. Per a uns, només van ser unes empentes, mentre per a uns altres es va tractar d'una agressió en tota regla. Una o altra cosa, en el que tots coincideixen és que l'altercat va finalitzar amb les ulleres trencades de Vargas i un mal començament de la campanya electoral.

Els fets van ocórrer sobre la 1 de la matinada quan un grup d'uns 20 militants socialistes penjava cartells en l'Avinguda del País Valencià, a l'altura de l'estació del metro. En un moment determinat, una persona aliena al grup va proferir contra els socialistes en to despectiu i l'edil li va respondre. Va ser llavors quan l'exsecretari de JJSS es va interposar per a tranquil·litzar. Durant la refrega, en la qual se suposa que també està el provocador anònim, fonts de la direcció asseguren que a Vargas "se li cauen les ulleres i es trenquen" mentre afins a aquest asseguren que no es tracta d'una empenta sinó que "rep dues guantades, pel que va ser una agressió" i és per això que ahir van informar a la direcció de Blanqueries. Quan tot això succeïa, el secretari general del PSPV de Torrent estava penjant cartells en l'estació del metro, a pocs metres, acompanyat per més regidors. Finalment, i després d'interposar-se diverses persones demanant calma, el regidor es va oferir a pagar les ulleres trencades al militant. De fet,després semblava no haver passat res. "Jo no tinc res en contra d'ell perquè és un company del partit. Va ser una ximpleria i no cal donar-li més importància" afirmava ahir l'edil, Jesús Fargallo. L'edil assegura que tot va ser "un malentès" i rebutja categòricament que es tracte d'una agressió. Per la seua banda, Fernando Vargas, va manifestar que el colp va ser "casual" a l'entrar a intervenir i que l'edil li va demanar perdó.

El Partit Socialista desenvoluparà una intensa faena en esta campanya a través de la col·locació de cartelleria per tota la ciutat, punts d'informació (caseta situada en l'Avinguda, enfront de l'Estació Metro) i visites a les associacions, entre altres coses. El programa de campanya podrà seguir-se a través de la pàgina web http://www.psoetorrent.org/, en la pestanya anomenada “agenda de campanya”.

Per al Secretari General i Portaveu socialista, José Veiga, “el Partit Socialista s'ha bolcat en aquesta campanya i des de fa diversos mesos està treballant pel triomf electoral de Mª Teresa Fernàndez de la Vega a València i de José Luis Rodríguez Zapatero a Espanya”. Veiga confia plenament “en la victòria electoral del PSOE en la nostra ciutat, perquè Torrent ha estat i serà sempre una ciutat progressista”.

PP

La campanya de l'alcaldessa Català, número quatre al Congrés per València, pot seguir-se en esta pàgina web.

Dijous a les 21.30 h. es va celebrar un sopar-festa en la seu de València (c/Quart) amb Rita Barberà i Paco Camps. A les 00.30 h. es va iniciar campanya a Torrent. Mª José Català començà la campanya amb una pegada de cartells als voltants de l'Ajuntament de Torrent

OPCIÓ

Candidats, Afiliats i Simpatitzants d’Opció-Units x Valéncia compartiren taula durant el sopar d’inici de campanya celebrat dijous a la seu nacional de Guillem de Castro.
En fer-se les 12 de la nit, els caps de llista per la circumscripció de Valéncia, Carles Choví (al congrés) i Raquel Plaza (al senat) pegaren el primer panell electoral. Raquel és regidora d’Almàssera (L’Horta Nord) i gestiona les àrees de joventut i cultura en l’equip de govern, i es va mostrar ilusionada ab la campanya. Carles Choví, va voler incidir en este aspecte: “Durant la precampanya i, ausades que els pròxims dies també, hem assistit a una autèntica primavera valencianista, brollen flors valencianistes per tot arreu per a reclamar eixe vot, encara que els valencians i les valencianes són prou inteligents per a saber que són flor d’un dia, perque no val ser valencianiste durant una determinada època, sinó cada dia, com pretenem a Opció-Units x Valéncia, i per això, proclamem: Vota útil. Vota valencià. Vota Opció-Units x Valéncia.”

8 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Y estos son los que quieren governar Torrent que acaban dándose tortas entre ellos? ¿Este es el equipo de gobierno que se postula como alternativa? Pues estamos apañados...

Anònim ha dit...

Vaya blog más demagógico. No hubo ninguna pelea entre la gente del PSOE. Fue un provocador y a Fernando le cayeron las gafas intentando poner paz.
Para kale borroka la del PP, pintando y destrozando las pancartas del PSOE. Rabiosos

Anònim ha dit...

al anterior, antes de culpar de demagógico a éste blog, leéte, antes la noticia, que la firma, en Levante emv, Isabel Olmos,y dice bien claro, que no sabe si fué agresión, ó una simple pelea, pero lo que está claro, es que los ánimos están,algo alterados en el PSOE, de Torrent.

Anònim ha dit...

Solo decir que el Psoe de Torrent está más unido que nunca, porque hay dos razones que nos hacen vivir esta campaña a tope: María Teresa y josé Luis, porque con ellos gana España y Valencia

Anònim ha dit...

ja ja ja ja ja

Anònim ha dit...

Lo de unidos es un chiste o qué? jo,jo,jo,jo,jo,jo,jo,

Anònim ha dit...

vosotros que vuestros concejales tienen sus peleas por ver quien cobra MAS pepitos

Anònim ha dit...

Viva los unidos por las ostias. ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja,...