Eliminant prejudicis

divendres, 1 de febrer del 2008

En tornar a casa a migidia he fet, com sempre, un passeig per la blogosfera torrentina, per tal de trobar material per confeccionar articles. La blogosfera local és una de les més actives de la Comunitat i un exemple de ciutat moderna i inquieta (com Torrent és).

Les finestres RSS que tenim en millorTorrent em faciliten molt la faena de saber què es cou, quins comentaris, quines notícies, polèmiques...
Diumenge és festa gran a Torrent, Sant Blai, i el dissabte es commemora l'any jaumí. No és qüestió de duplicar notícies, i com altres informen (i bé per cert) del cicuit de Fórmula 3, ja no em cal parlar d'este esdeveniment (per exemple CdT i Vora Sèquia parlen del tema).

Continua la polèmida per la històrica pujada de la contribució. Altres ajuntaments com Mislata, i Torrent, en el passat, van prendre mesures per evitar uns augments com els que es donaran enguany. No podem mirar a Madrid i culpar a Zapatero per un problema local, encara que la nostra alcaldessa eixirà de diputada per al Congrés.

Torrent s'ha sumat a la celebració del Dia de l'Arbre amb diferents activitats. Dimecres es va inaugurar un itinerari botànic en els jardins de Parc Central. L'alcaldessa de Torrent, MJ Català, va presidir la inauguració d'aquest nou itinerari col·locant una de les plaques ceràmiques realitzades pels alumnes del taller de ceràmica d'ATAM (CdT i Vora Séquia)

A la edició virtual de 20minutos València trobe una gran fotografia d'un treballador de l'Ajuntament de Torrent. Àlex, porta anys treballant en l'juntament com administratiu.

Com hem avançat! Espanya és un hui un estat modern i solidari perquè les persones que hi vivim anem cada dia eliminant prejudicis. Hui estic content de viure on visc i de la ciutadania de què hi forme part. El canvi ha estat espectacular: en 1994 no hi havia cap jove d'estes característiques treballant, i hui són 56. Las empresas van prenent consciència.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Yo juraría que el de la foto no es Alex... ¡Ah! y no es administrativo. Es subalterno. Existe mucha diferencia. No se trata de menospreciar, ni mucho menos. Pero tampoco es necesario convertir una mentira en una aparente verdad para que parezca lo que no es.

Anònim ha dit...

Los de 20 minutos no dan una...

Anònim ha dit...

Jo no sé, com li diuem al chic, péro lo que sí, es corrent en el Ajuntament de Torrent, que fá ja molt de temps,que goberne el que goberne,éste colectiu, treballa sense cap de complejos.