Premi Pebrera a la crítica local

dilluns, 25 de febrer de 2008

El col•lectiu local del BLOC de Torrent presentà anit en l’Assemblea General de Junta local Fallera de Torrent el nou premi que ha instituït per a potenciar la crítica local en els monuments fallers.
El Guardó consisteix en un estendart acreditatiu i 150 euros a la Falla que reflexe la millor crítica local de qualsevol aspecte del món social, polític o cultural del món torrentí, i dos accèssit dotats amb 75 euros cadascun. El Jurat també és reserva la potestat de fer alguna menció especial quan ho considere oportú.
Vicent Beguer portaveu del BLOC al consistori ha manifestat: “...cada vegada les falles torrentines estan recuperant els aspectes de sana i mordaç crítica local, sense cap nyus a cap poder, que tant les han caracteritzat, i pensem que un premi d’estes característiques lis pot donar un major ressó.”

Des del BLOC de Torrent, sempre compromesos amb la realitat més pròxima, considerem que la crítica fallera sempre ha aprofitar per a remarcar i que se solventen les nostres mancances que patim al poble i intentar que és redrece alló que els ciutadans consideren que no està fent-se correctament.
Històricament el món faller ha segut un dels potenciadors de la participació ciutadana des d’un punt de vista divertit, però no per això irrellevant, i ha contribuït al sa desenvolupament de la societat.
En esta primera convocatòria el BLOC proposarà a tots els portaveus municipals així com als representants de la resta de partits democràtics valencians ubicats a Torrent, també és convidarà a tots els mitjans de comunicació escrita acreditats a Torrent que formen part del jurat, fent de secretària la nostra Secretaria Local Maria Herrada.

>>