Torrent disposa d'un nou parc infantil en el centre cultural Sant Marc

dilluns, 18 de febrer del 2008

Un grup d'animació va recórrer ahir els carrers del centre històric convidant als xiquets a estrenar el parc en la seua inauguració
Gabinet de Comunicació Aj.Torrent, 18/02/08 - Pallassos i camallargs van recórrer ahir els carrers del centre històric de la ciutat, convidant a xiquets i majors a assistir a la inauguració del nou parc infantil de la ciutat. El nou parc infantil està situat en el pati del centre cultural Sant Marc – Vora Sèquia, en el carrer Gómez Ferrer.
Sobre les 11’30 hores, un grup d'animació de carrer va eixir des de la porta del consistori de la localitat anunciant la inauguració i divertint als més menuts. La casa de la cultura i la plaça de l'església van ser les altres parades que va realitzar la comitiva per a reunir als primers xiquets que una estona després estrenarien el nou parc infantil de Torrent.
Passat el migdia, l'alcaldessa, Mª José Català, es va dirigir breument als torrentins congregats en el parc. “No hem pogut donar-li una fi més adequada. El vell pati d'esbarjo on diverses generacions han jugat, ara recobra vida per a la diversió dels nostres fills. Amb aquest parc, aquest barri tan cèntric tindrà des d'avui més alegria i activitat”, va explicar ahir l'alcaldessa.
“El nostre compromís amb xiquets, famílies i persones majors es veu reflectit en aquest projecte. Tots ells tenen el dret de tenir les instal·lacions necessàries per a gaudir del seu temps lliure i nosaltres, com consistori, hem de garantir-lo. Per això aquest és tan sols el primer parc d'uns altres que anirem instal·lant en altres barris de la ciutat”, va afegir Català.
Només acabar les seues paraules, els veritables protagonistes del matí, els xiquets, van prendre els gronxadors per a estrenar el parc infantil que compta, a més, amb altres aparells dirigits a què els majors del barri també puguen realitzar exercici.
El grup d'animació va seguir avant amb el seu espectacle en el pati del centre cultural, davant l'expectació de xiquets i pares. El nou parc infantil té el seu accés pel carrer Rei En Jaime i romandrà tancat per les nits per a evitar la seua deterioració.