Un centenar de persones i el PP d'Aldaia recolzen l'ex edil condemnat per maltractaments

dijous, 6 de març del 2008

016 TELÈFON CONTRA EL MALTRACTAMENT: Qui denuncia viu, qui maltracta paga.
El maltractador és nebot del bisbe de Mallorca.
Simpatitzants i líders locals del PP d'Aldaia recolzen un acte per justificar els maltractaments
Tan censurable com la violència masclista és el suport social a maltractadors condemnats. Des de milor Torrent cridem No a la violència masclista!


Un article de Cèsar Garcia per a Levante-Emv. Més d'un centenar de veïns d'Aldaia es van concentrar ahir per a donar recolzament i defensar la innocència de l'exregidor del Partit Popular, Leopoldo Rodríguez Murgui, condemnat per maltractament al seua exdona, segons va confirmar l'Audiència Provincial de València en una sentència ferma avançada en exclusiva per LEVANTE-EMV.

Els ciutadans, en la seua majoria familiars, amics i simpatitzants del PP entre els quals va destacar la presència del president local Francisco Ferrandis, es van reunir en el pati del domicili de l'ex edil -va dimitir la passada setmana a les 48 hores d'exigir-se'l el PP de València- per a mostrar-li el seu suport.
L'ex regidor condemnat a sis mesos de presó va comparèixer davant els veïns cap a les 19.30 hores. En fer acte de presència va rebre aplaudiments i abraçades. Després, els congregats isqueren al carrer, on amb un altaveu i un micròfon Leopoldo va donar les seues explicacions públiques sobre el succeït per a defensar que "no sóc un maltratador, sóc innocent, perquè jo no he tocat a aqueixa dona ni li he posat la mà damunt".

Després d'assegurar que tant ell com la seua família i el PP d'Aldaia han estat víctimes de "atacs mediàtics molt seriosos", l'exconcejal es va defensar mostrant l'informe del reconeixement mèdic que se li pràctic al seua ex dona on "s'afirma que no s'aprecien signes físics". Va assegurar que la Policia Local d'Aldaia, posteriorment, va fer "fotos on, amb molta imaginació, es pot observar una menuda rojor" en el cos de la denunciant. Va vincular l'aparició de la sentència al començament de la campanya electoral per a perjudicar al Pp.

El condemnat va assegurar que va a recórrer la sentència i està disposat a arribar fins a "on haja d'arribar perquè tinc una filla i no vaig a deixar que la mentida faça mossa en ella". En aqueix moment, els congregats li van llançar crits de suport: "Estem amb tu", "Innocent". L'advocat de l'ex edil va concretar que presentaran davant el Tribunal Constitucional perquè "entenem que s'ha vulnerat la presumpció d'innocència".
El presideixent del PP local, que va arribar a aplaudir, va assegurar que va acudir "a títol personal" perquè no compartia la sentència. Mitja hora després de la concentració se celebrava un míting del PP en el qual estava prevista l'assistència de l'alcaldessa de Torrent i nombre quatre al Congrés, Maria José Català, vicepresidenta de la Comissió d'Igualtat de la Federació de Municipis i Províncies, que va excusar la seua presència en tenir altre acte en la seua ciutat.

Audio de El País

10 comentaris:

Anònim ha dit...

intolerable

Anònim ha dit...

Cuidado con lo que estás afirmando, que el tema es mucho más serio de lo que parece. Cualquiera que viva en Aldaya sabe de qué va esto y es una más de las denuncias injustificadas por un problema en la separación. En este caso, si conocieras a los afectados tu opinion sería muy diferente, puesto que este chico es realmente incapaz, no ya de levantar la mano a nadie, sino ni siquiera levantar la voz. Es una flagrante injusticia amparada en el dolor de muchas mujeres y en la dictadura de lo políticamente correcto, en la que es más fácil condenar a la presunción de culpabilidad que esclarecer los hechos. Espero que cuando se dicte sentencia absolutoria le dediqueis el mismo espacio a este pobre muchacho, que está viviendo un autentico infierno y pidais perdon. Si no os puede esperar el juzgado.
Un aldaiero.

Anònim ha dit...

sembla mentida que l'anterior comentari diga que l'agressor es innocent quan hi ha DOS SENTENCIES condemnatòries a sis mesos de presó, una del jutjat de primera instància i l'altra de l'Audiencia. Son fets provats. Ell la va agredir i el que és una vergonya es que cada dia moren dones i encara hi ha gent que troba excuses per a justificar-jo

Anònim ha dit...

Si clar, cuan son per alguns de vosaltres, les sentencies son injustes, pero cuán son per als demés, viva la justicia. Sereu hipócrites y mamons.

Anònim ha dit...

solo digo que cuando salga la sentencia absolutoria, espero que se pida perdon. Y conste que soy amigo de la mujer y sé de que hablo.

Anònim ha dit...

pues menudo amigo! con amigos como tu qué pena me da la pobre. es como lo de 'odio a los negros pero que conste que no soy racista'. 'soy amigo de la mujer pero estoy convencido de que, pese a las dos sentencias que dicen que le pegó, está mintiendo'. siempre lo mismo. se os ve a la legua

Anònim ha dit...

I si el tornen a condemnar demanareu disculpes vosaltres pels insults i les calumnies que esteu llançant contra esta dona? segur que no

Anònim ha dit...

Nota aclaratòria.
La pressumpció d'innocència es manté mentre no hi ha sentència condemantòria. Si fóra un cas d'acusació parlaríem de pressumpte maltractador, però en aquest cas la sentència és ferma. No entrem a valorar el cas concret sinó que fem una crida perquè els maltractadors amb sentència ferma, és a dir, que està comprovat que han maltractat físicament o psíquica, no reben cap suport social.
Lluitar contra la xacra de la violència masclista és cosa de tots

Anònim ha dit...

muy bien dicho. No te dejes atemorizar por los qe no tienen ni idea

Anònim ha dit...

Que bonico, amenazar, quant ni ha sentencia, ferma, també, se pot pendre medides, perque yá esta bé de amenazar als blogs, que son serios, i lluiten, per ésta lacra, que pareix, que se pren a broma per alguns masclistes.