Per fi avança la passarel·la cap a Camí la Nòria ( i breus)

divendres, 13 de juliol del 2007

Comença a fer-se visible la passarel·la que suprimeix el pas a nivell front a les antigues cotxeres de FGV en el Safranar

Solucionada després de 7 mesos la fuita d'aigua a Músic José Ortí
Torrent tindrà un centre infantil per a necessitats
Molt prompte Torrent tindrà una àrea de servei al By-pass

>>

5 comentaris:

Anònim ha dit...

4 bones notícies.
Des que Maria Jose està amb la vara de mando, es nota que tot va millor: tenim policia local de trànsit assignada en puestos concrets, es treballa més als parcs i jardins, les fetes són molt millors i més barates.
Amunt alcaldessa!

Anònim ha dit...

Tot són noticies bones i esperades molt de temps. Era tan fàcil fer les coses bé, com està demostrant ara Mª José. Que s´escapa l´aigua. ¿que més te de qui siga la tubería? s´arregla i en pau però no s´espera 7 mesos i lo que te rondaré si no haguera canviat el govern.
I el ball dels majors, ara també el tindrán.
Amunt MJose!

Anònim ha dit...

N'hi ha que rendirse a la evidència, jo no vaig votar a Català, però està demostrant les ganes de fer les coses bé i la busca de solucions per a la nostra ciutat.
Si seguix aixina no n'hi ha més remei que votar-la d'ací a quatre anys. Molts estavem molt enaganyats en Ros.
Esta xiqueta sí que es meneja per el seu poble

Anònim ha dit...

NI VOSOTROS OS CREEIS LAS CHORRADAS QUE PONEIS

Anònim ha dit...

Dir les coses que se fan bé, no es dir chorradas, criticar els primer dies com fa el PSOE, en lloc de ficarse a treballar, com el BLOC, eixó es demagogia barata, Catala, es jove, tindrá caigudes com totes les persones, pero té una persona de valia reconeguda, com es Pilar, que segur que té, molt a vore en el seu exit.