Torrent posa en marxa un pla especial per a facilitar l'accés al cementeri amb motiu de Tots Sants

dimarts, 30 d’octubre de 2007

Totes les línies d'autobusos públics de Torrent arribaran al cementeri i l'aparcament de ciutat de l'Esport de Parc Central serà gratuït
(30/10/2007).- L'Ajuntament de Torrent ha engegat un pla especial amb motiu de la festivitat de Tots Sants, per facilitar als veïns de la ciutat l'accés al cementeri.
Zones d'aparcament gratuïtes, més agents de la Policia Local per a regular el trànsit i facilitar l'accés en mitjans de transport públic són algunes de les millores que inclou el pla dissenyat per la delegació de Seguretat Ciutadana i Mobilitat de Torrent.
Entre les mesures preses per a demà dia 31 d'octubre i el dia 1 de novembre, festivitat de Tots els Sants, està l'obertura de manera gratuïta de les dues plantes d'aparcament de la Ciutat de l'Esport de Parc Central. En total les persones que acudisquen al cementiri de Torrent disposaran durant aquests dos dies de prop de 800 places d'aparcament de manera gratuïta en Parc Central.
Alhora, les quatre línies d'autobusos urbans de Torrent tindran parada aquests dos dies en els voltants del cementiri, el que permetrà als ciutadans i ciutadanes arribar fins al cementeri a través de mitjans de transport urbà.
D'altra banda, per a evitar problemes de trànsit s'ha reforçat amb un major nombre d'agents durant aquests dos dies el servei de Policia Local per a controlar els diferents accessos al cementiri parroquial de Torrent. Les patrulles de la policia local controlaran els voltants del cementeri per a regular la gran afluència de vehicles que s'espera per al dia 1 de novembre.
També se sumaran al dispositiu engegat per l'Ajuntament dos vehicles i membres de Protecció Civil que realitzaran torns de matí i vesprada en la zona.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabuena por esta magnífica iniciativa

Anònim ha dit...

al anterior, perdone, pero jo vaig tots el anys, i el any pasat, també anaven el autobusos, com éste any, eixina, que no es una iniciativa del PP. a cadascú lo seu.

Anònim ha dit...

parece mentira pero creo que las noticias son para informar de lo que hay o va a ver, no hay que politizarlo todo y decir si esto es de los mios o de los tuyos siempre

Anònim ha dit...

Independientemente de quién haya sido la idea, yo asistí con mi familia y nos quedamos encantados. A los niños les gustó muchísimo el pulpo y mi mujer y yo nos comimos unas navajas a la plancha y un churrasco estupendos. Y los galleguiños eran encantadores. Espero que vengan más veces.

Anònim ha dit...

LA LASTIMA ES QUE NO HICIERAN MAS PUBLICIDAD DE ESTO