Potser el conseller d'Infraestructures visitarà (que no inaugurarà) abans del diumenge electoral, i acompanyat per la meravellosa alcaldessa, número 4 al Congrés pel PP, la passarel·la que porta 20 anys de retard, que està quasi acabada i que trencarà per fi l'aïllament històric del Barri Camí la Nòria.

Fa uns dies hem pogut llegir als mitjans locals i comarcals la següent notícia: "El pont sobre el barranc que comunicarà la ciutat amb el polígon Mas del Jutge estarà acabat a principis de 2009". En plena campanya electoral, en un acte que amb la llei electoral a la mà frega la il·legalitat, el president de la Diputació i l'alcaldessa de Torrent visiten les obres del nou pont que es dirà “Pont blau sobre el barranc de l'Horteta” Durant la visita es va avançar que el pont estarà acabat per a finals de l'any 2008 o principis de 2009. Em té igual si el pont és blau (color ensenya del PP) o gris, el que està clar és que els torentins no podem deixar de referir-nos a ell com a "Pont de la vergonya".

L'alcaldessa de Torrent, Maria José Català, ha afirmat que, pel que fa a esta obra, que arriba amb deu anys de retard, “quedava molt per fer en l'Ajuntament per a poder fer-la realitat i des que hem arribat al govern es va accelerar aquesta actuació com una de la nostra prioritats. Hui, després de vore l'avanç de les obres de construcció, podem dir que comença a ser una realitat”. Sense vergonya. Traducció: 10 anys de retard per culpa del PSOE, gràcies que hem guanyat nosaltres. Ho diu una representant d'un partit, el PP que ha manat durant 13 anys en Diputació i Generalitat, i per tant, únic partit responsable de l'aïllament de més d'una dècada en infraestructures capdalts que ha patit la nostra ciutat. Per això, des d'ací felicitem al PP per trencar l'aïllament històric cap a la nostra ciutat. Felicitem el PP per deixar de boicotejar la nostra ciutat només perquè teníem un alcalde socialista. Felicitem el PP per fer el pont només amb MÉS D'UNA DÈCADA DE RETARD .

Això sí, demanem als polític qe no traguen pit i facen fotos i actes electoralistes, perquè fer-se estes fotos i traure pit davant de retards històrics i marginacions del PP cap a Torrent és un espectacle vomitiu que dóna vergonya aliena. I demanem a la ciutadania que no oblide. Que recorde el xantatge polític. Que recorden que falten escoles, instituts, hospital, dos centres de salut, escola oficial d'idiomes, soterrament del metro... perquè teníem alcalde socialista. Esperem que ara que som populars tindrem un suport decidit de la Generalitat, com a segona ciutat de la demarcació que som.

Però no ha sigut l'únic acte amoral electoralista d'estos dies. Altra notícia venia les excel·lències del tàndem PP Ajuntament-Generalitat en la nostra ciutat: "La reforma de l'IES Marxadella estarà acabada en un any i suposarà una inversió de més de 10 milions d'euros ". Més fotos, més propaganda i visites en plena campanya electoral. I més bones notícies: "Els alumnes del cicle audiovisual regressaran a les aules de Torrent després de les vacances de falles i pasqua" El conseller d'Educació, Alejandro Font de Mora, ha visitat al costat de l'alcaldessa de Torrent, Ma. José Català, les obres que s'estan portant a terme en l'Insitut d'Ensenyament Secundari de la Marxadella. Sense vergonya, el conseller Font de Mora ha assenyalat que “l'arribada a l'ajuntament de Mª José Català ha suposat una acceleració important en matèria educativa, ja que ha facilitat i accelerat les gestions necessàries per a dotar a Torrent de nous centres i millorar els existents”.

Òbviament, el Grup Municipal Socialista de l'Ajuntament de Torrent critica la visita que el conseller d'Educació i un nodrit grup de regidors del govern municipal del PP han realitzat a l'IES La Marxadella. Els socialistes recorden que les obres havien d'haver-se realitzat fa quatre anys, i que si no ha estat així és per la política educativa de la Generalitat, que no creu en l'educació.

Per al Grup Socialista, la visita és una més de les moltes activitats electorals que està realitzant el PP, en aquest cas emmascarada com visita i no com inauguració, ja que les inauguracions no poden realitzar-se en període electoral. És una utilització descarada de les institucions públiques per a fer propaganda partidista en període electoral. La visita, a més, ha estat clandestina, doncs no han estat convidats ni els representants dels pares i mares ni els representants polítics de l'oposició municipal. De fet, el portaveu del Grup Municipal Socialista, José Veiga, es va assabentar de la visita perquè en aqueix mateix moment es dirigiria al barri de La Marxadella a realitzar una activitat de campanya electoral i va veure en la porta de l'institut a tota la comitiva.

Veiga pregunta al conseller si també pensa visitar els més de 60 barracots que hi ha en la ciutat, repartits per diversos instituts i col·legis. “Torrent és una de les ciutats valencianes que més barracots té”, ha recordat el portaveu.

El portaveu socialista recorda a la Generalitat que té moltíssimes obres pendents a Torrent, la primera d'elles reagrupar als alumnes i alumnes de l'institut La Marxadella, que es troben dispersos en barracots i en altres poblacions. També cal reformar els col·legis Lope de Vega, Sant Pasqual i L'Encarnació, així com els instituts Tirant lo Blanch i Serra Perenxisa. Torrent necessita amb urgència dos nous col·legis, un nou institut, una escola d'idiomes i una escola d'adults, com una vegada i una altra recorda la comunitat educativa.
El Grup Municipal Socialista exigix a la Conselleria d'Educació i al govern municipal que acceleren totes aquestes reformes i noves construccions. Un dels nous col·legis de Torrent hauria d'haver-se construït ja fa tres anys, però la Conselleria d'Educació ha vingut retardant sense cap explicació els tràmits necessaris i l'inici de les obres. La comunitat educativa torrentina i l'anterior corporació municipal ja van reclamar en 2003 que es construïra de manera urgent aqueix nou col·legi, per a plantar cara a la massificació d'alumnes en les aules i a la demanda creixent de places escolars. Davant la falta de resposta de la Conselleria d'Educació, al juliol de 2006 es va posar a la disposició de la mateixa el solar en el qual haurà de construir-se el col·legi, amb una superfície de més de deu mil metres quadrats.
Agraïments: GdC Aj. Torrent. PSOE de Torrent

23 comentaris:

Anònim ha dit...

He leido el artículo desde que lo has colgado a las 12, varias veces. ¿Muy duro, no? Reflexiona. Antes te alegrabas de los avances de tu ciudad, ahora creo que la campaña electoral te afecta mucho.
Si quereis leer estas noticias como son,os dejo los enlaces de CdT/Vora Sequia, y no la aberración que se cuenta aquí (en catalán afortunadamente, porque casi ni se entiende).

http://www.espacioblog.com/gentdetorrent/post/2008/03/03/la-reforma-del-ies-marxadella-estara-acabada-un-ano-y-2

http://www.lacoctelera.com/torrent/post/2008/03/01/el-puente-sobre-barranco-comunicara-ciudad-con-el

Anònim ha dit...

ES cierto, un blog torticero manipulador. Deberíamos alegrarnos de lo bien que está Torrent y todo lo que ponen desde que entró Catala.
Amunt PP

Anònim ha dit...

VAYA MANERA DE MANIPULAR LA INFORMACIÓN. DIAS ESPERANDO PARA UNA MIERDA DE ARTICULO

Anònim ha dit...

Manipular, manipular es lo que hace el PP... y abusar de los recursos de todos para hacer campaña partidista en periodo electoral. Por abusar, abusan hasta de la niña de Rajoy.

Anònim ha dit...

Me encanta que cierre esteblog. Este artículo es una muestra de su intento de intoxicar

Anònim ha dit...

Nos acordaremos muchos años de tan infausto Presidente socialista ZP. indigente intelectual dónde los hayas, manipulador, embustero, farsante, y los socilistas se colan todos las mentiras que este individuo larga por ahí, cómo en el franquismo que colaban todo. Menudo pajarraco nos ha caído en este país.

Anònim ha dit...

Para pajarraco, tú y tu pajaro Rajoy, que pone el ejemplo de la niña y si esa niña, de Rajoy, es lista, si quiere becas, votará a Zapatero, porque si nó no las tendrá, el lunes lo dijo claramente el pajaro, de la mirada tuerta, del Rajoy.

Anònim ha dit...

Este artículo contra la alcaldesa es vomitivo. Señora alcaldesa deje de enviar a esta web sus noticias del ayuntamiento, pues vemos el logo del ayuntamiento. No a millor Torrent, ya lo dijo un lector: ha dado un giro comunista intolerable

Anònim ha dit...

al anónimo anterior, tú no eres comunista, tu eres un dictador, como franco lo era, y que se creia, que los rojos, eran demonios con rabo, no eres demócrata, no entres si no lo deseas, en ninguna páj. de rojos, peperillo.

Anònim ha dit...

Pero bueno, cuan se diu algo que es veritat enseguida els peperillos demanen censura y cierre. Tenen alergia a la pluralitat

Anònim ha dit...

A este lo quieren crucificar como intentaron con eltorrenti.com, con el segundo no lo han conseguido, no te dejes abasallar.

Anònim ha dit...

para escribir en Internet públicamente hay que tener dos dedos de frente y no faltar a la verdad. Desde esta web se miente descaradamente para hacer campaña contra la mejor alcaldesa que se puede tener, que será una magnifica diputada en Madrid, y que algún día yo creo que será presidenta de España, y ojalá que sea Rajoy quien le entregue el testigo dentro de 8 años.
maria Jose, si es verdad que el ayuntamiento colabora aquí, te pido que inmediamente dejes de hacerlo, visto el trato dispensado

Anònim ha dit...

VIXCA LA MARE DE HUETA, VIXCA LA REBONICA, VIXCA LA VIXCA, Y ESE CULITO TAMBIEN...FANATICOS PEPERILLOS

Anònim ha dit...

Intolerable la actitud de algunas personas que estan interviniendo en este blog.
En primer lugar¿ es de valiente hablar desde el anónimato ?
Luego creeis algunos valientillos, que el responsable de este blog,es de un signo u otro, según nos adorne a cada cual las "orejas"
Por favor,¿sabeis algo de respeto, hacia los demás?
Dejar al responsable del blog que haga sus articulos,con el criterio que crea conveniente.
Los que los leemos los debemos interpretar,lo que nuestra capacidad nos permita.
Pero el respeto debe ser mutuo de los unos con los otros.
Cada uno que defienda lo que crea oportuno, o sugun su criterio.
Pero con RESPETO.
El responsable de este blog,se merece un respeto.
Sigue adelante,mi respeto lo tienes.
Hay veces que no comparto tus enfoques.
Pero creo que dentro de ese respeto que nos debemos todos ¡Eres necesario!
Menos mal que algunos solo podeis piar,yá que si pudieseis cerrariais este blog,y luego declarariais el Estado de sitio.
Aparte de vuestras Ideas excluyentes hay una forma de convivencia en España que se llama DEMOCRACIA:

Anònim ha dit...

Ese ruiseñor se atreve a criticar el anonimato. La izmierda si no somos anónimos nos lincharía, como ya quemó iglesias en el pasado. Y un blog donde no se respeta la verdad, por descontado qe habría que cerrarlo, y lo primero es decirle a la alcaldesa que, si es cierto que colabora o paga algo a este blog, cierre el grifo de inmediato.
Zapatero embustero fuera

Anònim ha dit...

El anterior sigue cantando el cara al sol y denunciando a homosexuales como vagos y maleantes.
Lo mejor es que todos acudamos a votar el domingo, y que el PSOE gane ampliamente para que la derecha reflexione y se modernice, y presenten a alguien más presentable que al Sr. Rajoy.
Ánimo a este blog!!

Anònim ha dit...

Totalmente de acuerdo con el anterior, yo votaré, PSOE, porque quiero que la NIÑA, del Rajoy, tenga becas para estudiar, que el Sr., Rajoy, cambie su crispación de cuatro años seguidos, por otros cuatro de cordura, ó que elijan otro candidato, más joven y con talante, que se pueda dialogar, básta, ya de Rajoys, Aznares, Aceves, y Zaplanas, por todo ello VIVA ZAPATERO.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

El último comentario es de juzgado de guardia

Anònim ha dit...

Una calificación como la realizada por el antepenultimo comentario, puede llevar legalmente al cierre de este blog y al que ha realizado el comentario con sus huesos en la carcel.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Faig el que puc per revisar comentaris. Estic una mica fart, és un dels motius pels que descansaré el proper dia 11, data que he fixat com a final per al blog. De totes formes, un comentari com el suprimit no veig que se'n vaja molt de declaracions del sr.Rajoy fetes públicament, i aquest senyor és candidat d'un partit polític i no està en la càrcer.

Anònim ha dit...

Al anónimo, que ha dicho que dentro de 8 años, ojala Rajoy le entregue el mandato de Presidente a nuestra alcaldesa, debe de estar bebido complemente, o el fanatismo pepero, le afecta el cerebro. Me das pena.