mT, punt i final

dimarts, 11 de març del 2008

Si al Juny de 2006 m' arriben a dir que el bloc que començava a crear arribaria a 56000 visites, per descomptat no m'ho haguera cregut. Si em diuen que molts dies més de 100 visitants estarien pendents de les actualitzacions, pensaria que m'estaven prenent el pèl. Però així ha estat i per millor Torrent és un gran orgull aquest fet.

Precisament el vertigen de la responsabilitat és el que em va espentar a posar data de caducitat a la pàgina: demane disculpes perquè l'expectativa generada és molt més gran que el resultat desitjable.

Fins i tot em sembla estrany escriure aquest article en to solemne. Potser no caldria, al cap i a la fi, aquest blog té la importància relativa que mereix. Potser és una mostra final de vanitat, però no volia tancar-lo sense dir un adéu i fer un agraïment.

En primer lloc, gràcies a la més fidel seguidora que tinc. Gràcies mare per llegir, participar, difondre, comentar i interessar-te. Sé que llegiràs açò i vull dir-te públicament que t'estime, per com ets i per com m'heu educat perquè siga com sóc. Sé que trobaràs a faltar molt millor Torrent i em sap molt greu.

Gràcies a tots els que en algun moment heu ajudat perquè aquest repte seguís endavant tot aquest temps, quasi dos anys.

Gràcies a Ciutat de Torrent per mostrar el camí i per ser un repte debatre virtualment. Gràcies a l'altre Blog Lliure, Delinqüent Faller, de Ferran. Un plaer haver-te conegut. Amb el temps molta més gent va crear blocs a Torrent, la qual cosa m'omple de satisfacció i orgull. Vull mencionar a Ramon Pacheco, qui vaig conèixer personalment; el teu blog és pólvora i il·lusió, he de reconèixer que en un primer moment no el vaig entendre; fa falta gent com tu que creu en la política i en el seu efecte multiplicador i la viu amb passió. També he d'esmentar l'opinió rigorosa, el to i els arguments democràtics i per al debat del Carrer Major d'Arturo Garcia. Respectar i intercanviar opinions diferents és un dels tresors que ens ha deixat aquest auge sociopolític de Torrent a Internet.

La pluralitat i la llibertat d'expressió són valors capdalts de la nostra societat, i Internet ens ajuda a gaudir-ne. Queda molt per fer pel que fa a la participació ciutadana, a la informació veraç que puga ser contraposada, per al debat plural enriquidor i intel·ligent. Només si ens interessa la política i pensem que participar és molt més que posar una papereta en un sobre cada quatre anys, aconseguirem noves fites per l'interés general o particular.

Millor Torrent s'acaba hui i ací, però la reivindicació per millorar la nostra ciutat, la participació ciutadana, l'exigència i l'aplaudiment als representants polítics, no ha d'acabar mai.

Gràcies a Jose pel teu suport. He guanyat un amic gràcies al blog i això només, ja justificaria millor Torrent. Gràcies a Sento Beguer, Pepe Veiga i Maria José Català per dedicar-me uns moments. Gràcies als partits polítics que han col·laborat: Bloc, Partit Popular, EU, PSD, Centristes, Opció i PSOE. Gràcies als periodistes professionals de Torrent i comarca pel seu excel·lent treball. Moltes gràcies al nou Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament de Torrent per enviar-nos notícies i fotos; gràcies a totes les webs i als blocs que ens han enllaçat. Millor Torrent es queda com està, i continue a la vostra disposició al mail millortorrent@hotmail.com .

Amunt Torrent! Fins sempre!

54 comentaris:

Anònim ha dit...

Serías romerista en el soe, bicho raro en el bloc, facha para un comunista y rojo para un popular. de los que ni chicha ni llimoná. Enhorabuena por echar el cierre.

Ramón Pacheco ha dit...

Gràcies Company per tot, espero que quan aprengui em sembli a tu, mentre que existeixi gent com tu hi ha esperances per a la renovació de l'esquerra valenciana.

Anònim ha dit...

amunt Torrent? Nacionalista de pueblo, el colmo de los colmos, un titiritero más

Marc Sack ha dit...

Només dir-te que et trobarem a faltar. Tot i decebre-nos, imaginem que tens les teues raons per a tancar. Bona sort en tot allò que comences.

Anònim ha dit...

Sincerament, esperava que anunciaries la futura militància en algun partit per justificar que "tanques".
Jo vull pensar que tornaràs. T'agrada massa Torrent, ja ho voràs.
Sort de totes formes

Anònim ha dit...

Un lector a diario, seguidor desde el inicio aunque al principio pensaba que era otro blog al servicio del pp, tengo que reconocer públicamente que no ha sido así. Te echaremos de menos , creo que el ciberespácio Torrentí, hoy pierde una voz demócrata. Hasta siempre "Buenas noches y buena suerte"

Anònim ha dit...

Gracias por tu trabajo. Quizá debería haberte leido más en serio en un principio. Yo también pensé que eras pepero, pero no, a veces nos encegamos. Eras sensatez que a otros nos faltó en algún momento

Anònim ha dit...

Creo que la Catalá celebrará tu marcha, en la fiesta que hará por haber salido diputada y por el magnífico resultado electoral. Ahora quedan El Torrentí y Pacheco como blogs contrarios y NO tienen ninguna credibilidad. Deberías haber traspasado el blog.

Anònim ha dit...

ha sido un placer leerte y una pena que no sigas con el blog.enhorabuena por el trabajo aquí expuesto durante estos años.

Anònim ha dit...

Gracias por entretenernos tanto.

Anònim ha dit...

¡que alguien me exlique lo del primer anónimo! ¿Qué es ser romerista? Me pierdo.
Los del Bloc nadie dice nada ¿Pero esto no era una página del Bloc? Jajajajajaja

Anònim ha dit...

Te echaré de menos

Anònim ha dit...

Los enlaces a La Opinión significan que colaborarás con ese nuevo medio de Internet????

Anònim ha dit...

Has sido sincero, y has tenido que soportar que se te tachara de,afin al PP o al PSOE.
De toda,muchas veces con insultos que nunca vienen a cuento.
Para mi has sido una persona,sincera y honesta.
Yo como muchos te vamos a hechar de menos.
Allá donde vallas,te deseo ¡Que te vaya bonito!

Anònim ha dit...

Des d'Opció Torrent ens agradaria que reconsiderares esta decissió, encara que entenem que naturalment tindràs raons per a prendre-la.

En tot cas volem agrair-te que en este blog hem trobat una finestra oberta gràcies a la teua aposta per la pluralitat democràtica.

Una forta abraçada

Anònim ha dit...

Gràcies per este temps dedicat a Torrent sense rebre res a canvi moltes vegades insults.
Toni, una forta abraçada

Anònim ha dit...

Poco más que decir a lo que ya se ha afirmado en los comentarios. Eres un referente en el mundo blog de Torrent y la comarca. Lamento que no continues y francamente, no entiendo el porqué.
Un fuerte abrazo.

Arturo García

Anònim ha dit...

Salvando distancias ideológicas, que es la salsa de la democrácia, me uno a que es una verdadera lástima que no sigais. Ruego que os lo penseis mejor, por qué desaparecería un Blog que ha contribuido a democratizar más Torrent, y disponer de más alternativas junto con CdT que algunas publicaciones pesebreras y capciosas, que prácticamente se han quedado en la cuneta por embustero y pesetero, y no hace falta más señas.

Anònim ha dit...

¿qué motivos llevan a cerrar millor torrent?
Lo de la Publicidad de Opinión tiene algo que ver??

Anònim ha dit...

Repensa't-ho. Et conec prou com per saber que ja estàs amb ganes de tornar

Anònim ha dit...

(...)l'eix del PP està sobredimensionat. I està sobredimensionat, entre unes altres raons, perquè sectors socials, i ciutadans particulars, voten PP perquè, i per molt que nosaltres no ho puguem entendre, és l'opció de la valencianitat i la moderació. Sectors que no provenen del camp del nacionalisme o de l'esquerra, però que no provenen del conservadorisme espanyolista i que valoren com a necessari la defensa davant de l'Estat dels interessos econòmics dels valencians, advoquen per un benestar social universal i entenen que el creixement econòmic no pot amagar la destrossa més salvatge del territori i els recursos. Sectors que fa temps que confien en el PP perquè veuen que amb ell este país, i molt especialment la seua capital, està en el mapa espanyol i mundial després del ninguneo que va sotmetre esta terra els governs socialistes. Són els sectors que després de la successiva descomposició d'UV, la radicalització blavera i extremadament dretana dels nous cabdills del blaverisme polític, i la cada volta més baixa presència de càrrega de valencianitat en l'antic PSPV (estes eleccions eren l'exemple més clar amb un González Pons què, carregat amb tota la demagògia que vulgueu però amb una efectivitat manifesta, era capaç de demanar el vot als moderats del BLOC, presentar-se com al candidat valencià front al perfil de dóna d'Estat de Fernández de la Vega i fins i tot a tirar-les en cara als candidats socialistes la seua incapacitat de parlar en valencià). I a nosaltres, i després del parèntesi que han suposat estos anys després de l'abandó del valencianisme taronja, o ens coneixen d'una manera massa distorsionada o no ens veuen com a un referent a nivell autonòmic.

Hem de ser capaços d'assumir que darrere de la maquinària electoral del PP hi ha alguna cosa més que la manipulació de Canal 9 i l'agit prop dels populars. Hi ha un model de societat al qual l'esquerra i el progressisme no som capaços de plantejar una alternativa potent. També hi ha una dada molt tossuda. La majoria de la societat valenciana el considera el projecte que millor defensa els seus interessos. I per això milers de ciutadanes i ciutadans voten esta opció en clau valenciana perquè ningú ens adrecem a ells a presentar-les alternatives al parany del valencianisme de focs d'artifici del PP. Això és el que li dóna al PP en este país, per damunt de la mitjana del conjunt de l'Estat, l'aclaparadora majoria política que gaudix. (...)

Anònim ha dit...

Gracias por el enlace a La oPinión, un foro /periódico digital como nuestra ciudad merece

Anònim ha dit...

Me ha impactao que te vayas, nunca había escrito, pero quiero que sepas que te echaré de menos

Anònim ha dit...

Una pena

Anònim ha dit...

Supongo que no hay remedio. Una pena

Anònim ha dit...

Darte mi enhorabuena por todo el trabajo de casi 2 años. lástima qe acabe. Gracias por el enlace a La Opinión, no conocía la página

Anònim ha dit...

La Opinión, un más que digno sucesor a millor Torrent. Obviamente el blog se hacía sin recursos, mientras que La Opinión está muy currado. Enhorabuena a todos por esa nueva web, mientras que la del innombrable va a la deriva y desconectada de la realidad

Anònim ha dit...

La opinión de Torrent, no es un digno sucesor de millor Torrent, pues pones los mensajes, y si no son de alabanzas, no los publica, estoy muy enojado,porque he perdido mi medio de expresión

Anònim ha dit...

Que vuelva ya millor torrent!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Una pena

Anònim ha dit...

que vuelva ya millor Torrent111111111

Anònim ha dit...

Moltes gràcies pel teu espai, un espai de veritable democràcia, pluralitat i amor a Torrent.
Espere que a la teua vida quotidiana et vaja smpre com has dirigit el blog, ja que de segur seràs un referent d'honestitat per a molta gent. Ja saps que estic amb tu per al que necesites. Gràcies amic!
Sento Beguer i Miquel

Anònim ha dit...

El último, menudo ejemplo de democrata.

Anònim ha dit...

al último,más demócrata, que tú, só pasmao.

Anònim ha dit...

Veo que políticos insignes de Torrent como Sento y gente tan respetada como Arturo García han escrito un comentario. Yo solo soy un anónimo que os leía ¿te leía? siempre.
Vaya putada, una web que nos entretenía y era divertido ver a todos decir que eras del partido contrario.
Una lástima, un saludo

Anònim ha dit...

La sombra del ladrillo es alargada
O del catastrazo

http://blogsfera.uranopolis.net/foro-agora/index.php?topic=112.0

Anònim ha dit...

En la Opinión de Torrent, para dar tu opinión, valga la redundancia, hay que registrarse, por lo que muchos anónimos, no quieren, y es por lo que les auguro, que no tendrán las mismas respuestas que en millor Torrent, porque tampoco es plural, como el anterior citado, ni tan cercano al pueblo llano, por lo que VIVA, mientras duró, millor Torrent, un saludo a su creador.

Anònim ha dit...

De acuerdo con anónimo anterior. Los anónimos como los creadores de cdt también queremos decir nuestra opinión

Anònim ha dit...

Siento mucho vuestra marcha. Un saludo

Stevie ha dit...

Lamente molt la marxa d'aquest blog, estava prou bé.

D'altra banda m'alegre que vos agradaren les anteriors versions dels clics que ací postejàreu al seu moment. Puix ara per a les recents eleccions traguérem la tercera part del noticiari dels clics: http://www.webfelina.org/noticies-now-3-especial-esports

Espere que també vos agrade.

Anònim ha dit...

Qué lastima que no hay una página como millor torrent.
La opinión no se puede comparar, y nos cuesta dinero a todos!!!!

Anònim ha dit...

la opinión de Torrent, no cumple los objetivos, los torrentinos, hemos perdido el mejor blog,millor Torrent, que era y sigue siendolo, pese a haberse ido.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Sigo pensando que deberías mantener la página

Anònim ha dit...

A pesar de que te vas a ir a otro sitio, debias mantenernos informados, tambien a los torrentinos, pues tú eres ante todo torrentino de nacimiento y de niño y joven.

Anònim ha dit...

Hola espero te acuerdes, estuve hablando contigo, millor Torrent sabes qe debe volver. Ánimo!!

Anònim ha dit...

hola, espero, que vuelva, la pág.,millor Torrent,-todos-, los que te seguíamos, estámos deseando que vuelvas, te echamos de menos, un saludo.

Anònim ha dit...

espero, que la fuerza de éstos, comentarios, te haga volver, pués, éres,(sin la carrera)de periodista, (péro con gran criterio, histórico), y te has ganado a la mayoria de los torrentinos, de buen corazón.

Anònim ha dit...

Hola, ¿por qué no vuelves con el blog aunque sin actualizarlo tanto? A los que comentábamos nos falta algo. La Opinión, a la que apoyas tanto, no es lo mismo

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

hola, te echamos de menos, no te olvidamos tan facilmente, vuelve, Millor Torrent.

Anònim ha dit...

¿Pero qué haces que no vuleves? No ves que la pluralidad informativa en Torrent ha bajado muchísimo? Ahora tenemos moros, crisitanos, y ayatolás (http://www.ajuntamentdetorrent.com/). No merecemos ésto

Anònim ha dit...

Aun hoy he vuelto a leer completo tu artículo de despedida, millor Torrent hace falta. He descubierto tu blog personal xuquer turia, y me gusta, deberías poner enlace